Dagbok / Nyheter

Solsken..

2015-04-22 20:56

Äntligen har jag fått min nya mobil och även fått fodralet som jag beställde "superbra".. 

Vilket väder vi har haft dom senaste dagarna. Fast det har ju inte jag haft så stort nöje med eftersom att jag har legat sjuk sen tisdags förra veckan med hosta halsont och hög feber   Inget kul alls vill jag tillägga.

Man sover dygnet runt men samtidigt sover jag inget alls, ja det låter väl konstigt... Men nu är jag iallafall på benen igen som känns superbra fast den envetna HOSTAN har jag inte blivit kvitt ännu, den får jag säkert dras med i några veckor till 

Förhoppningsvis återgår jag till jobbet på fredag kväll och jobbar hela helgen..

Så idag har vi varit iväg till Eds brukdhundklubb och tränat ihop med Gittan och Bjarne, fast jag fick inte vara på deras plan och träna för Blackie löper..

Vi började med gruppmomenterna och jag körde Fidde både sittande och platsen haha ja hon "Fidde" väntade otåligt på att husse skulle komma.. 

Nu är det Blackies tur att få lite träning.. på en alldeles egen plan...

Men jag var inte ledsen för det, hade en helt egen plan att träna på   Så det blev en massa gjort som framåtsändandet,framförgåendet och positioner, FF + linförighet mm Vi pausade i mellanåt för det var lite varm och jag blev HELT SLUT.. Märkte inte av att damen var i höglöpet hon var lite positiv som alltid ¤SUPERNÖJD¤

Nu blir det hem och äta middag Fisk och mos med gurkmajonäs.. Vila en stund .. Theres kommer med hundmat vid halv fyra och i kväll kanske det blir en till tur upp till klubben..

Japp det blev en tur upp fast den här gången får inte Blackie följa med eftersom att löptikar inte är välkomna.. När vi kom upp var redan Camilla och Crezpo där och efterhand rullade det in lite fler folk ¤KUL¤  Vi bärjade med gruppmomenterna och även denna gång fick jag äran att ta Fidji. Körde även lite ff + positioner och framåtgående och krypet med den gamla damen..


En solig vårdag..

2015-04-08 20:51

Vilket VÄRDER 

Dagen började tidigt som vanligt med att Blackie tyckte att nu har vi sovit tillräckligt länge   Men efter många om och men så la hon sig igen och jag fick en liten sovmorron i allafall till 7.30.

I dag är jag ledig, och det passar väl bra eftersom det är så fint väder. Ska försöka att hinna med lite grann i dag, trädgården behöver att putsas upp och påsken ska städas bort och så ska man upp till klubben ikväll, Rolf har öppet hus och vi planerar skotträning.

Vilken trevlig träning det blev på klubben i kväll jag och Rolf åkte upp ganska tidigt ca kl 16.00 tror jag att vi stack hemmifrån.

När vi hade kört en stund så tog vi oss en gofika innan alla andra kom. Medan vi satt och fikade började det komma folk 

IMG_4404

Jag är riktgt nöjd över träningen i dag med Blackie, det blev blandat med olika momet från brukset, men gladast är jag nog över framåtsendandet och skotträningen som jag la plats och att det var solsken.

IMG_9898  

Rolf försökte så gott han kunde med sin träning med sitt ben och det såg som vanligt kanonfint ut med lilla Chelsie och mamma Fidji.

Tack alla för en trevlig träning 

 

 

Blogghistorik

«april 2015»
måntisonstorfrelörsön
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Senaste inlägg
Tezz på Götene bk
Tezz uppflyttad
2st UPPFLYTTADE till Högreklass spår
Vilken tävlingshelg flera uppflyttade
FLYTEZZ "TEZZ" UPPFLYTT
FREJA "LEXIE" UPPFLYTT appell
EROZ
FACE "LEIA" UPPFLYTT Appell
FAIKO MH
FACE "LEIA" NY titel

Arkiv
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 •    December
 •    November
 •    September
 •    Augusti
 •    Juli
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari